Ndihmë
Shfaqet mesazhi “Adresa është konfirmuar tashmë”
Ndonjëherë sistemi i sigurisë së ofruesit të e-mailit hap automatikisht lidhjet në mesazhet hyrëse.
Për këtë arsye, D.O.M. mund të tregojë se adresa është konfirmuar tashmë edhe pse ju vetë nuk e keni hapur ende lidhjen.
Në këtë rast, thjesht kërkoni një e-mail të ri konfirmimi dhe hapeni vetë lidhjen e re.